Monday, 14 November 2016

Pencuci Yang Selamat juga memelihara kulit tangan

Di Shaklee bukan takat makan vitamin sahaja tapi kami diterapkan pengamalan kehidupan yang lebih sihat secara menyeluruh.

Disamping makan vitamin,ada juga rangkaian set Get Clean untuk bahan pencucian dirumah.Seperti diposter saya nk share ngn korang semua pencuci pinggan mangkuk yang best n selamat ini.Hand Dishwash Concentrate ini adalah pekatan pencuci yang bebas dari bahan kimia bahaya.

Sapa sini alergik ngan sabun basuh pinggan biasa yang femes dipasaran tu?saya ade seorang teman jenis kulit sensitif memang payah nak suh die buat kerja rumah.bujang ok lagi da berumahtangga mcmane ko nk elak basuh pinggan.kesian tgk tgnnya last saya cadangkan pakai yg nie.Dulu beli sabun basuh pinggan terpaksa tahan sakit then beli lak krim tangan.lanie hy rm28.00 dapat sabun dan secara sekaligus sabun ini memelihara kulit tangan siap jd lembut tau.Try tengok sekali apa jadi.Dia melindungi kulit tangan anda bukan merosakkan seperti sabun yang lain.

Bersifat pekatan makanya hanya memerlukan sedikit sahaja semasa penggunaannya.ok itu satu hal dan lagi satu klu brand lain bancuh banyak2 ok je kan still boleh pakai keesokkan hari still ok tp ini takde sebab die bebas bahan kimia bahaya die takde letak bahan wangi tu so sekali pakai jer bancuhan then kne buang if tak bancuhan sabun seterusnya ada bau kurang enak.Dari situ nampak tak betapa Shaklee menjaga bahan yang digunakan.Haa berjaga yer yg wangi2 sangat tu try tgk bahan yang digunakan.

Ok siapa nak try meh roger ahkak juak sabun selamat dunia akhirat eh sori sabun selamat dan tiada bahan kimia bahaya.Mesra pengguna gitu. :-) :-)

No comments:

Post a Comment

Follow Fazi

Like my FB