Thursday, 1 December 2016

Mentor Bisnes Kesayangan Saya selamanya

Mentor Kesayangan my inspiration

Detik mula kenal apabila menjadi pembaca setia blognya.Bila setiap hari membaca membuatkan dia seakan wujud dalam jadual hidupku.

First jumpa masa tu belum lg jadi downlinenya pun tetapi dijemput hadir semasa pembukaan butik Bling2 nya di Puchong masa tu rasa mcm dapat jemputan dari artis jer.Tak menegur pun senyum jer dari jauh tapi bangga kemain wey dapat tengok depan mata.

Selepas tu tak ingat berapa lama selepas perjumpaan pertama baru decide nak jadi ahli dan buat bisnes bersamanya.Yeay dapat kenali orang yang kita kagum secara dekat lagilah kagum kan.

Tak lama pastu kire pestime jumpa selepas jadi anak downline masa Maste Celebration nya di sebuah Hotel di Subang Jaya.Berdebar lain macam tak macam nak berjumpa masa pembukaan Bling2 hari itu.Time ini sudah bermesra time coaching di WhatsApp group.Bangga betul melihat kejayaan nya.

Rasa bertuah sangat dapat menjadi downlinenya dikala orang lain berasa rugi tidak dapat menjadikannya upline

Thanks omak Lyna Noh atas segalanya.

1 comment:

Follow Fazi

Like my FB