Thursday, 9 January 2014

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Secara Online

Assalamualaikum wrt

Ingin saya kongsikan pada anda semua Sistem Secara Online yang baru sahaja diperkenalkan dan dipraktikkan oleh semua pengedar sah Shaklee bermula bulan October 2013 tempohari.

Satu sistem yang amat memudahkan dan cukup relevan digunakan tatkala kini kita diharuskan mencari alternatif yang bersesuaian untuk penjimatan di dalam kehidupan yang penuh dengan kos yang makin tinggi setiap hari.

Mari saya terangkan setiap kelebihan yang ada di dalam sistem online ini.

  1. Sistem ini berterusan 24jam setiap hari 7hari seminggu tiada istilah kedai tutup.Menarik kan?Andai ada pesanan anda terus sahaja boleh membuat pesanan di dalam sistem ini.
  2. Disamping itu untuk melakukan pendaftaran ahli baru juga boleh dilakukan tanpa perlu ke kaunter di branch mahupun HQ seperti dahulu lagi.Mudah kan?
  3. Pembelian secara terus menerus secara online.
  4. Sistem yang sangat memudahkan serta menjimatkan.Tanpa perlu anda menggunakan kenderaan memandu merempuh kesesakan jalanraya semata untuk membuat pesanan dan mendaftarkan ahli Shaklee yang baru.Semua ini boleh dilakukan hanya didalam rumah dihadapan komputer mahupun telefon pintar anda sahaja.Kagum kan?
  5. Penjimatan kos juga dapat dipraktikkan di sini.Kos minyak kereta ,penjimatan masa semasa tempoh keluar rumah itu juga dapat dihindarkan.Alhamdulillah
  6. Semua urusan berkaitan bisnes Shaklee dilakukan secara online,dari pendaftaran ahli baru,pemeriksaan bonus,pemeriksaan point uv semua hanya dihujuung jari anda kini.
Ini adalah diantaranya saya memilih menjadi ahli Shaklee secara online.Memudahkan sekali urusannya kepada saya.Surirumah hanya perlukan komputer ataupun telefon pintar untuk menguruskan urusan berkaitan dengan Shaklee.Tiada alasan lagi untuk anda menyatakan tidak kepada perniagaan Shaklee ini. 

Ingin menyertai saya bersama-sama menjana pendapatan bersama Shaklee?


hubungi saya pengedar sah Shaklee ber ID 906554

No.telefon : 017-3150252 (call/sms/whatsApp/WeChat)
Email : fazillah.abdghani@gmail.com / cutemanjoi@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Follow Fazi

Like my FB