Wednesday, 7 September 2016

Kenapa ESP Shaklee best sangat?


Saya dok gebang sokmo kt uols psl ESP Energizing Soy Protein ni apa sebabnya..hebat sgt ker?

Ofkos la kan if tak hebat nak wat per sy share ngn korang..bukan sembarangan soya si ESP nie.

Firstly nk bagitau syarikat yang pertama cipta produk makanan tmbhn berasaskan kacang soya nie adalah syarikat yang nie la....so pephm la ek yg produk soya kompeni lain tu no.brape confirm bukan no.1 la kan :-)

Ok tu satu bab lg satu yg perlu sy bgtau pasal kacangsoya yang digunakan adalah non-GMO iaitu ia diproses pd kadar suhu rendah.kalau suhu tinggi mati lah khasiat yang terkandung dalam 30kg kacangsoya untuk menghasilkan 850g ESP (1canister)

Ha yg bole dikire paling bestla ESP nie adalah ianya produk yang dijamin ada 9 asid amino yang penting tetapi malangnya tidak boleh dihasilkan oleh tubuh manusia.Sembilan ok bukan satu dua.Dah tu pulak ada lg 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral.

Korang check balik susuprotein yg korang minum ada tak semua nie?kalau takde better minum ESP jer la terjamin dah dari ujian klinikal yang dijalankan.

Untuk diabetic patient,korang sah takut nak minum soya yg berada di pasaran dengan kandungan gula yang tinggi tp ini beritabaik untuk uols,ESP mengandungi GI indeks Glisemik yang rendah iaitu 39 jgn khuatir ianya sangat sesuai untuk anda.

Ibu hamil yg berisiko tinggi ada kencingmanis time preggy saya sarankan minumlah ESP nie.

Saya seorang ibu yg pernah hamil pantang menyusukan memang sarankan amalkanlah ESP ini ketara beza memang berbeza.

Kulit kita cantik
Kulit baby cantik
No gastric
Full energy
Susubadan mencukupi
Anjal sanasini
Cepat kurus selepas bersalin
Bantu yang nak diet

Ok cukup nie dlu..nk tau lg meh order

0173150252
0173150252
0173150252

Harganya rm150/canister.

#tsunamishaklee
#tsunamiG7
#bisnesdarirumahsambiljagaanak
#myshakleestory
#soyprotein

No comments:

Post a Comment

Follow Fazi

Like my FB