Wednesday, 3 September 2014

Kembali Aktif Cergas Kerana Set Sendi Shaklee

Alhamdulillah syukur hari ini berkesempatan hendak berkongsi lagi bersama anda kesayangan saya.Sakit sendi sakit lutut sinonim dengan mereka yang telah lanjut usia tapi itu dahulu kini tidak lagi.Ianya seakan menjadi satu penyakit yang boleh juga dihadapi oleh golongan usia muda juga.

Mengapa itu terjadi?

Hakikat sebenarnya semua boleh berisiko untuk mengalami sakit sendi ini..mereka yang bersukan, mereka yang melakukan kerja seharian yang berat menggunakan tenaga fizikal sepenuhnya,mereka yang mengandung,mereka yang mengadap komputer saban hari juga berisiko untuk mengalami sakit sendi ini.

Di Shaklee ,kami ada menyediakan rangkaian set vitamin khusus untuk sakit sendi tulang yang lebih dikenali dengan Set Sendi Shaklee.Terdapat 3produk asas yang diperkenalkan didalam Set Sendi Shaklee ini. 

OSTEMATRIX - Lebih daripada sekadar kalsium. Membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang.


OMEGAGUARD - mampu mengurangkan keradangan (inflamasi),menggalakkan fungsi sistem saraf.

ADVANCED JOINT HEALTH TABLET - Menyokong kesihatan sendi berpanjangan.Membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.  

Jangan biarkan diri anda ataupun insan tersayang terus menderita menahan kesakitan apabila penyakit ini menyerang.Hubungi saya segera untuk dapatkannya

No.telefon : 017-3150252 (call/sms/whatsApp/WeChat)
Email : fazillah.abdghani@gmail.com / cutemanjoi@gmail.com
FB : fazillah.abdulghani Page di FB : Tips-Suri-HebatKeluarga-SihatNo comments:

Post a Comment

Follow Fazi

Like my FB