Sunday, 18 January 2015

Kepentingan Beri Multivitamin Nutrisi Tambahan buat Anak Bijak Cergas

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi masih diberi kesempatan untuk terus mencoret sesuatu yang boleh dikongsi bersama anda semua.

Baiklah hari ini coretan saya berkaitan dengan pemberian multivitamin yakni bekalan nutrisi tambahan yang diberi kepada anak-anak kita sebagai makanan tambahan seiring untuk memenuhi gizi makanan yang seimbang buat mereka agar mereka mampu berdaya saing dalam meniti kehidupan seharian mereka.

Bila anak-anak kerap dijangkiti sakit yang kerap kunjung tiba,bagaimana agkanya kehidupan mereka?Masa dihabiskana idklinik di hospital didalam rumah tidak mampu hendak bersama rakan sebaya menikmati kehidupan kanak-kanak yang penuh kegembiraan dan harus mereka terokai untuk menjadikan diri mereka seseorang yang lebih berdaya saing.

Ramai ibubapa kini tersedar akan kepentingan pemberian multivitamin ini untuk anak-anak yang penting untuk perkembangan dan pertumbuhan minda mereka.Semua itu penting untuk dititikberatkan malah ibubapa kini akui kekurangan nutrisi itu bukan sahaja boleh melemahkan malah ianya boleh memberi kesan besar kepada anak-anak disaat mereka dewasa kelak.

Betul tidak pernah dinafikan penyediaan makanan seimbang itu PENTING  dan itu memang tidak boleh diabaikan.Semua ibubapa hendak berikan yang terbaikkan ?namun atas faktor-faktor tertentu ianya tidak dapat memenuhi keperluan anak-anak secukupnya.Fahami yang mutlrivitamin ini adalah pelengkap bagi makanan seimbang yang lengkap untuk keperluan anak-anak.

Memiliki anak-anak yang memilih makanan lagi menyulitkan pemberian makanan seimbang buat mereka.Sampai waktu ibubapa seakan kecewa untuk menyediakan makanan seimbang dan penuhi keperluan kehendak anak-anak yang sudah pasti tidak akan memilih makanan dari kelompok kumpulan makanan yang sihat dan seimbang.Pening kan kepala jika mempunyai perihal anak yang begitu susah untuk mengikut apa yang telah kita sediakan.

Syukur alhamdulillah bulan ini yang saya nantikan selama ini muncul tiba,setelah sekian lama dia dihentikan untuk proses penambahbaikan formula kini ianya kembali.Multivitamin untuk anak-anak kini kembali dipasaran dan ianya lebih menggembirakan hati ibubapa apabila bulan ini tawaran hebat dan ianya terhad diberikan.Jangan mengapa kita harus melepaskan peluang?mari kita pilih untuk berikan kepada anak-anak kita.

Vitalea for Children yang terbaru dengan penambahbaikan formula.
Anak saya menyukainya..alhamdulillah.No comments:

Post a Comment

Follow Fazi

Like my FB